Monday, November 30, 2009

En utrolig vakker dag - søndag 29. november 2009

I går var vi på en av våre favorittsteder her nede, nemlig Fishery restaruant. Vi spiste ikke da, men tok litt drikke i baren hos Debbie, en god venn av oss. Det viktige med Fishery er faktisk at den fremdeles er der, den er "family run", den er i et gammelt (til Florida å være - eldgammelt) hus, og ligger ved vannet. Problemet her i Florida (og sikkert andre steder i USA) er at det her er lov å sperre for andre til å gå på stranda dersom man eier den. Allemannsretten gjelder altså ikke. Så det blir mer og mer "private beaches" her. Trist trist trist!

Fishery ligger ikke ved beachen da, men den har vann-linje, og en brygge hvor båt-gjester kan legge til, og vi landkrabber kan gå ut og se på livet. Her lever både manatees (men om sommeren), delfiner kommer lekende og det er en stor pelikankoloni her. Både de tradisjonelle grå, og store hvite pelikaner! 

Under restauranten bor det i tillegg en pusefamilie, (regner faktisk med at det er villkatter) men de ser rene ut, og de er mette og snille. Selvsagt. Dette er tross alt en fiskerestaurant!

Et nydelig sted!

Sunday, November 29, 2009

Gratulerer med dagen, Dennis!

Gratulerer med 2års-dagen i går 28 november Dennis -grandtantegutt!! Regner med at dere skal feire stort i hos bestefar og Lani i dag!

Har tidligere blogget om alle fettere og kusiner og menninger du har her, som sikkert også vil være i bursdagen din!